Må-bra-drog

Den bästa terapin för mig är löpning. När jag får stoppa Lars Winnerbäck i öronen och snöra på mig dojjorna, då tänker jag  som bäst. Jag får tid att fundera, analysera, reflektera och diskutera med mig själv. Min egentid där jag får tid till att andas och bara njuta av känslan av höst-luft och en frisk och stark kropp. När andra delar av livet känns tungt kan träningen vara en av dem absolut viktigaste pusselbitarna för ditt välmående. Behöver du rensa tankarna, få mer perspektiv, ta viktiga beslut, få distans till saker och ting, mer glädje – då är det bara att snörar på sig skorna och ge sig ut! Aktivitet utsöndrar hormoner i kroppen som får oss att må bra så oavsett om du tar dig till gymmet, eller ut i det friska, så kommer det få dig till att må bra!
 
Idag är det F.R.E.D.A.G och jag ska strax ta mig till gymmet för ett ordentligt styrkepass följt av en kund. Sedan blir det jobb ett par timmar innan det vankas afterwork med Motionshuset. 
En ledig oplanerad helg står för dörren och det ska jag njuta av. Långa frukostar med tända ljus och en joggingrunda är två saker som jag ska få till i alla fall. 
 
TREVLIG HELG!