Gott nytt år!

Då var klockan över midnatt och årets sista dag är kommen. Jag sitter på jobbet och reflekterar över det här med nyårslöften...

Har ni några nyårslöften?

Det är väl klart att man kan se det nya året som en nystart. En boost till att ta tag i allt det där man vill förbättra. 
Jag vill dock att ni stannar upp ett litet tag och tar en extra funderare över era löften. Löften är ju till för att hållas, visst? Men har du satt ett rimligt mål?

Många av oss sätter på tok för höga ribbor och efter ett litet tag så känner man att verkligheten kommer ikapp en och man tröttnar och faller tillbaka. 

Jag vill att ni stannar upp och funderar ut rimliga mål. De behöver inte vara stora! Att lyckas är så mycket roligare än att misslyckas, så även om det bara är en liten bit på vägen. Sätt upp ett löfte som är hållbart och kör så det ryker!! 

Mina såkallade löften inför 2015 är:

Träningen tänker jag fortsätta med precis som nu. Jag tränar för att det får mig att må så otroligt bra och jag tycker att det är något bland det roligaste som finns. Jag ska dock träna upp min rörlighet mer och unna mig någon slags rörlighetsträning i alla fall en gång i veckan. 
Arbetet tänker jag gå all in i. Nya utmaningar väntar och jag tänker möta dem med öppna armar.
Familj och vänner vill jag försöka träffa så mycket jag bara kan. Jag ska ta mig tid till dem för att de får mig att må som bäst.

Jag tänker pussa och krama på min sambo, jag ska stressa ner, jag ska skratta, gråta och dela mina känslor. Jag ska experimentera i köket, jag ska dansa barbent i sommarnatten, jag ska tacka ja, våga tacka nej och jag ska framförallt leva i nuet! 

2014

Beskriv året med tre ord.
Lärorikt, psykiskt påfrestande, fantastiskt.

Vilka var de tre störta händelserna under året?
Min PT-licens, när jag och Björn fick trä på varsin glimmande ring på varandras fingrar och våra två resor, en till Thailand och en till Egypten.Har du blivit bättre på något?
Jag har vuxit otroligt mycket i mig själv och kommit en bit in i min yrkesroll. 

Jag har (återigen) insett att allting löser sig i slutändan och att jag kan sluta stressa upp mig för småsaker, sen om jag blivit bättre på det vet jag inte, men jag ska absolut jobba på det inför kommande år. 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Jag tog examen, jag tog mig ur min trygghetszon och sökte jobb på gym, jag sa upp mig från mitt jobb, jag var på ett utomhus bröllop och jag besökte Egypten för första gången.


Vad var extra dåligt med året?
Det här året har gått så vansinnigt fort. Det har varit fullt upp och både jag och min sambo har haft flera bollar i luften samtidigt, hela tiden. Detta har resulterat i för lite tid till att hinna med att leva. Jag har inte kunnat åka till min familj och vänner så mycket som jag hade önskat. Det gör ont i mitt hjärta. Jag vet dock att allt arbete och slit kommer betalas tillbaka en vacker dag och då ska jag krama om mina saknade vänner och berätta hur mycket jag saknat dem, men att det är slut med det nu. Vad var extra bra?
Årets sommar var ju helt oslagbar! Vädergudarna levererade en värmebölja som bör gå till historien? 
Sen så måste jag även här skriva att min examen var en av de största och bästa händelserna i år. Den har lett mig in på rätt väg genom livet! 


Vad skrattade du åt?
Jag skrattar nog ganska mycket faktiskt. Eller jag försöker i alla fall se positivt på det mesta. Men tanken på hur fantastiskt mitt år har varit, det får mig att le!


Vad grät du till?
I år har jag sparat ganska bra på mina tårar. Jag grät när jag såg filmerna "känn ingen sorg" och "förr eller senare exploderar jag" men annars har tårkanalerna hållt sig rätt torra får jag säga.

Lärde du känna några nya människor?
Absolut! En hel klass med otroligt fina människor som har gjort stora avtryck i mitt hjärta och som alltid kommer betyda mycket för mig! 

STC av mig otroligt mycket nya kontakter, framförallt en tjej som jag spenderat mina onsdagskvällar med hela hösten, Rebecka!

Och i somras när jag var på en ny gruppbostad och arbetade kom jag i kontakt med två stycken otroligt härliga tjejer som jag är jätte glad att jag fick chans att lära känna! 

Och så slutligen, vad har du för planer inför 2015?
Jag tänker kicka igång året med ett nytt jobb på ett nytt gym, jag tänker släppa på alla hämningar och gå all in! 
Jag vill utbilda mig till instruktör, jag vill spendera många sommarkvällar ute på sjön, jag vill lära mig nya saker i köket och jag ska bli bättre på att ge min kropp rörlighetsträning. 
Jag planerar att få med tid till min familj och vänner och jag planerar att ta det mesta med en klackspark! Snabblagad lunch

Idag var jag så trött på frysta matlådor och kände inte alls för att bära med mig någon till jobbet. Istället plockade jag ihop lite av det som fanns hemma i kylen och efter cirka 3 minuter var lunchen komplett! Äggröra på två ägg med bladapenat, salt och peppar, julskinka med sötstark senap, färska champinjoner och babytomater. 
Visa fler inlägg