Tacksamhets lördag

Godmorgon lördag ❤️ 

Att vakna upp till en ledig oplanerad lördag efter en kväll på stan med nyfunna, otroligt fina vänner, hör verkligen inte till vanligheterna. Den känslan är så otroligt härlig! Idag har jag dessutom som ett slags lyckorus i magen. Allt känns så fantastiskt bra just nu. 

Är så glad över livet, över vänner, familj och det blomstrande sammanhang som är omkring oss. Över spontana magskratt, häng med vänner och sommarkvällar på cykeln. Det blixtrar liksom vackert till och gör en medveten. Livet händer alltid såklart men ibland blir det mer uppenbart. Plötsligt händer det likt en trisslott-reklam. Jag sprudlar av glädje och den höga graden av tacksamhet.

Livet. Du kan din grej ändå va? Du vet att när man har en pysande punka i själen och luften är på väg att gå ur en, då kan man behöva en period exakt som denna. En period då allt vänder och känns så enkelt och självklart. Energin och lusten kommer tillbaka. Som att hålet i däcket är lagat, allt faller på plats precis som man önskat och hjulet rullar bättre än på länge. Tack och bock för det, livet

Löparskolan del 5

 Godmorgon måndag och alla fina ❤️

Vilken otroligt härlig helg det har varit! En blandning av det allra bästa. En fredag vid sjön med min fyr-benta vän, fest med fina vänner i lördags och en familjedag i Varberg igår som även innehöll en timmas träning med fantastiska Frida som har deltagit i Sveriges Mästerkock. En otroligt härlig tjej som har en kämparglöd över dess like! 

Vi sprang bland annat lite intervaller och här kommer den femte och sista omgången av positiva effekter av löpning:
  • Du får njuta av naturen. Löpningen ger dig en känsla av frihet och att få andas friskluft är en riktig hälsoboost.
  • Du sover bättre. Fysisk aktivitit hjälper dig till en bättre sömn.
  • Du får ett starkare hjärta. Hjärtat är också en muskel som tack vare löpninge får arbeta ordentligt. 
Hoppas alla får en fin start på veckan. Glöm inte att ta vara på solen!


En smak av sommaren

Idag tassade jag upp tidigt och slog på kaffebryggaren, fyllde en skål med en smak av sommar och slog på en serie på TVn. Här sitter jag än och har planerat att göra det i några timmar till.
 
Det är en dag som heter lördag. En dag som jag sett fram emot. En dag som innebär ledighet.
Jag är lite små krasslig och har de senaste dagarna växlat ner till viloläge. Denna helgen ska jag försöka bortse från det då det vaknas examensfest idag och en heldag i Varberg imorgon.
 
Sommarskålen består av: keso, filmjölk, skivade jordgubbar, banan -och kakao granola, och kokoschips.
Receptet på granolana kommer inom kort!
 
 
Visa fler inlägg