Tacksamhets lördag

Godmorgon lördag ❤️ 

Att vakna upp till en ledig oplanerad lördag efter en kväll på stan med nyfunna, otroligt fina vänner, hör verkligen inte till vanligheterna. Den känslan är så otroligt härlig! Idag har jag dessutom som ett slags lyckorus i magen. Allt känns så fantastiskt bra just nu. 

Är så glad över livet, över vänner, familj och det blomstrande sammanhang som är omkring oss. Över spontana magskratt, häng med vänner och sommarkvällar på cykeln. Det blixtrar liksom vackert till och gör en medveten. Livet händer alltid såklart men ibland blir det mer uppenbart. Plötsligt händer det likt en trisslott-reklam. Jag sprudlar av glädje och den höga graden av tacksamhet.

Livet. Du kan din grej ändå va? Du vet att när man har en pysande punka i själen och luften är på väg att gå ur en, då kan man behöva en period exakt som denna. En period då allt vänder och känns så enkelt och självklart. Energin och lusten kommer tillbaka. Som att hålet i däcket är lagat, allt faller på plats precis som man önskat och hjulet rullar bättre än på länge. Tack och bock för det, livet

Visa fler inlägg