Livet är som vatten

Just nu rullar mitt liv på i rasande fart. Eller ska jag skriva flyter på...? Jag gick häromdagen och lyssnade på en pod under min promenad och hörde då något riktigt klokt. Då sa de att man skulle leva livet lite som vatten. Att man ska vara följsam och bara åka med helt enkelt.
 
Livet kanske inte alltid blir som man har tänkt sig, det kanske inte alltid tar den väg man tror, men i slutändan slutar det alltid bra. Man vet inte riktigt vart den där floden eller älven ska ta en, men man följer alltid med, vilka kringelikrok vägar vattnet än tar. Det kan vara stormigt som ett hav, eller lugnt som en insjö. Oavsett så är det bara att gunga med.
 
Min höst tog en tväromvändning och hittade helt plötslitg en annan myning att följa. Det har tagit mig ut på ett helt öppet hav som just nu är ganska stormigt, men jag kan ändå skymta lugnet borta i horisonten. Det är inom räckhåll så därför är det bara att hålla i hatten och åka med.
 
Jag har preis börjat arbeta 50% på ett företag som heter MammaFitness Sweden som ni kan läs mer om här ---> http://mammafitness.se , samtidigt är jag anstäld månaden ut inom kommunen på 100% PLUS att jag har mina kunder på gymmet. Så summan av kardemumman blir att jag arbetar upp kring 170% för tillfället. Därför ber jag om ursäkt för ganska tråkig blogg just nu, men snälla stå ut denna månden. Jag lovar att det ska bli bättre när vågorna blivit mindre och jag enklare kan ro in mot land om hålla mig där en stund. Få struktur och ligga och guppa i någon liten damm ett tag.